معرفی بخش مهارت آموزی

بخش مهارت آموزی سامانه با هدف برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های مهارتی با مشارکت صنایع و سارمان ایجاد گردید است.در این قسمت سعی شده تا دوره‌های مورد نیاز بازار کار و کاربردی گنجانده شود.همچنین امکان صدور گواهی معتبر برای دانشجویان دیده شده است.

قسمت‌های اصلی این بخش,به ترتیب زیر هستند :‌

دوره‌ها و کارگاه‌های مهارتی

مشاهده دوره‌ها و کارگاه‌های عمومی و تخصصی که با مشارکت دانشگاه و صنایع و شرکت‌ها برگزار می‌شوند. تمام دوره‌ها و کارگاه‌ها متناسب با بازار کار و مهارت‌های مورد نیاز صنایع و شرکت‌ها تدوین گردیده است .

ترم‌بندی دوره‌ها

در این قسمت امکان مشاهده دوره‌ها و کارگاه‌ها بر حسب سال تحصیلی و دانشکده مربوطه دیده شده‌است.

رهگیری گواهی‌ها صادره

امکان رهگیری کارنامه و گواهی‌های صادر شده توسط سامانه با کد رهگیری و QR Code

سامانه ارتباط جامعه و دانشگاه

سامانه ساجد با هدف الکترونیکی سازی ،تجمیع،یکپارچه سازی و ساماندهی امورات دفاتر ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه ها،پژوهشگاه ها و موسسات آموزش عالی راه اندازی گردیده است.درحال حاضر این سامانه دارای ماژول ها پایش قراردادها,مهارت آموزی,رصد اشتغال دانش آموختگان,کارآموزی و هدایت شغلی می باشد.

راه های ارتباطی

شماره تماس :05631022125

ایمیل : Tle.group@birjand.ac.ir

آدرس : خراسان جنوبی ـ بیرجند ـ انتهای بلوار دانشگاه ـ پردیس شوکت آباد ـ سازمان مرکزی دانشگاه بیرجند